Skip to content
content_top_image

5 på kurs

Her kan du lese om hva noen tidligere kursdeltakere mener om VSS. De deler gjerne av sine erfaringer og svarer på spørsmål, så det er bare å ta kontakt!

Pjokken Eide (77), Tromsø, trombone:

Jeg debuterte på VSS i 2013 og synes det var en kjempeopplevelse. Derfor ble jeg også med i 2014! Ikke bare fikk man «stål-ambis» fra lange øvedager med krevende og variert stoff; like viktig for meg var det å kunne konsentrere seg så helhjertet over lang tid med klassisk musikk i flere formater, sammen med flinke og hyggelige likesinnede fra hele landet – og under dyktig og sympatisk instrumental instruksjon og orkesterledelse. (Vil du vite mer? Kontakt meg gjerne på tlf. 41517877.)

Jorun Pedersen (62), Oslo, bratsj – har deltatt på VSS siden 1993:

For noen av oss er VSS like hellig som elgjakta er for andre. Jeg pleier å si i fra allerede på jobbintervju at jeg må ha ferie første uka i august. Det å få spille døgnet rundt med dyktige mennesker som er genuint interessert i det samme som en selv, er ren luksus. På Nordfjordeid spiller det ingen rolle hva vi gjør i resten av livet, her er vi like entusiastiske og engasjert i musikken alle sammen. Det er lærerikt og veldig, veldig hyggelig! (Vil du vite mer? Kontakt meg gjerne på tlf. 92631425.)

Lily Xu (32), Oslo, fiolin:

Første gang jeg var med på VSS var i 2008. Jeg var 17 år og husker jeg var usikker på hvilket orkesterkurs jeg skulle melde meg på. Som en av kursets yngste deltakere, var det en liten bekymring for at jeg ikke ville passe like godt inn som jeg kanskje ville ha gjort på et av kursene som arrangeres for ungdom. Det viste seg å ikke være noe å bekymre seg for i det hele tatt, for jeg følte meg inkludert fra dag 1. Aldersforskjellene hadde absolutt ingenting å si, da alles mål var det samme: skape flott musikk sammen. Det ble en utrolig sosial og lærerik uke for meg, og en slags pangstart etter en lang sommerferien. Siden har ikke sommeren vært den samme uten en uke på VSS! (Vil du vite mer? Kontakt meg gjerne på tlf. 98838745.)