Skip to content
content_top_image

Kontakt oss

Trondheimsveien 2

Postboks 4651 Sofienberg

0506 Oslo

Tlf.: 24 14 11 70

nasol@nasol.no

European Orchestra Festival 2025

Avignon (lisens: Wikimedia commons)

Neste år kan vårens vakreste eventyr utspille seg i franske Avignon. Da er det orkesterfestival i regi av The European Orchestra Federation (EOFed)

Festivalen arrangeres fra torsdag 29. mai til og med søndag 1. juni 2025, altså i Kristi Himmelfarts-helgen.

Foreberedelsene er nok godt i gang ved elven Rhône sør-øst i Frankrike.

Og norske orkestre og musikere er selvsagt hjertelig velkomne til å delta på denne festivalen, noe vi i NASOL virkelig oppfordrer til.

Med Avignons ekstraordinære og fascinerende historie og at det er en Unesco-by, gjør at vi er sikre på at dette vil gjøre festivalen ekstra spesiell.

Et unikt trekk ved disse festivalene er at orkestre ikke bare kan oppleve konserter sammen, lytte til hverandres konserter, men også ha mulighet til å melde seg på et orkesterverksted etter eget valg. Her møter du andre musikere med ulik bakgrunn og nasjonaliteter.

Man får også oppleve inspirerende dirigenter og virkelig kjenne på at musikk er et internasjonalt språk. Denne festivalen bringer med andre ord mennesker sammen fra hele Europa.

Påmelding til festivalen og dens forskjellige workshops åpner i mai/juni, og vi i NASOL oppdaterer våre medlemmer så fort vi får mer informasjon.