Skip to content
content_top_image

Kontakt oss

Trondheimsveien 2

Postboks 4651 Sofienberg

0506 Oslo

Tlf.: 24 14 11 70

nasol@nasol.no

-En vidunderlig helg

– Vi har hatt en vidunderlig helg i Mosjøen, sier Franziska Wika etter den vellykkede samarbeidskonserten som Mosjøen orkesterforening og Midtnorsk Symfoniorkester hadde i Mosjøen 14. januar.

På konserten i Bakgården Kulturhus i Mosjøen urframførte de to orkestrene «The Forest» av Jan Gunnar Hoff. Et verk som ble bestilt av NASOL if robindelse med forbundets 75 års jubileum.

– Vi var så heldig at Jan Gunnar Hoff kom til Mosjøen for å høre på urframføringen. Han var veldig fornøyd, forteller Franziska.

Tor Alvin Wika var solist på fiolin

Konserten hadde også en dyktig solist på scenen. Tor Alvin Wika på fiolin framførte Camille Saint-Saëns’ «Introduksjon og Rondo Capriccioso op. 28» sammen med orkestrene – som ble ledet av Tormod Knapp.

– Vi gleder oss til helgen som kommer. Da skal vi i Mosjøen orkesterforening reise til Trondheim og gjenta konserten sammen med Midtnorsk Symfoniorkester i Vår Frue kirke søndag ettermiddag kl.14, avslutter Franziska, som håper at et slikt felles nyttårsprosjekt kan bli en fast foreteelse fremover.

Jan Gunnar Hoff mottar applaus etter urframføringen
av hans «The Forest»

skrevet av Trond Erikson
tlf. 474 00 908