Skip to content
content_top_image

Kontakt oss

Trondheimsveien 2

Postboks 4651 Sofienberg

0506 Oslo

Tlf.: 24 14 11 70

nasol@nasol.no

Arendal Sommersymfoni

Arendal Sommersymfoni er et nystartet orkesterkurs gjennomført første gang i 2023

For andre gang samles musikanter på Hove Leirsenter utenfor Arendal, hvor de under profesjonell instruksjon får muligheten til å utvikle seg på sine instrumenter både individuelt og gjennom samspill med andre. Det sosiale elementet ved kurset er også betydelig, hvor deltakere i ulike aldersgrupper på tvers av byer og regioner kommer sammen for å bli kjent og skape musikalske øyeblikk.

Målet med Arendal Sommersymfoni er å øke aktiviteten innenfor musikklivet på Sørlandet og at det vil være en stor inspirasjon for både yngre og eldre musikere i regionen. Den viktigste målgruppen for kurset er musikkelever i kulturskoler, skolekorps, videregående skoler og musikkstudenter ved Universitetet i Agder. En annen viktig målgruppe er medlemmer i amatørorkestre og amatørkorps på Agder. Kurset er også åpent for søkere i nevnte grupper med bosted utenfor Agder, men deltakere med lokal tilhørighet vil prioriteres dersom det er flere søkere enn ledige plasser.
Nedre aldersgrense er 14 år og det er ingen øvre aldersgrense.

Sommerkurset avholdes i perioden 5. til 10. august med avsluttende konsert i Trefoldighetskirken i Arendal lørdag 10.august kl.1800

Program for konserten er:

Carl Nielsen: «Helios Overture» op.17
Solistnummer med årets solist. (Ikke bestemt ennå. Påmeldingsfrist 1.april)
Peter Tsjaikovskij: «Symfoni nr.5 e-moll» op.64

For mer informasjon og påmelding – klikk her!